Op - en overslag

Al meer dan 25 Jaar evaring met de op - en overslag van food en non-food producten.

Ons warehousepakket bestaat uit inslag, uitslag, orderpicking, containerverladingen en volledig voorraadbeheer. Hiervoor maken wij gebruik van geavanceerde inslag-, uitslag- en voorraadsystemen en strategieën.

Onze warehouses voldoen aan strengste normen op het gebied van milieu en hygiëne en zijn dus bij uitstek geschikt voor droge opslag en voorraadbeheer voor de foodsector. De stellingen in onze warehouses zijn dermate goed gepositioneerd, dat de medewerkers op hun moderne en stabiele reach- en heftrucks snel en efficiënt de interne expeditie kunnen verzorgen. In de expeditie ruimte van het warehouse worden de goederen voor distributie gegroepeerd en gereedgemaakt voor verzending.

Als levensmiddelenvervoerder voelen wij ons zeer verantwoordelijk voor de voedselveiligheid en kwaliteit van de producten en onze dienstverlening. Daarom is kwaliteitszorg een belangrijk aspect binnen ons gehele bedrijf in zowel organisatorisch opzicht, als in de goederenstroombeheersing, als in het warehouse en als in hygiëne en veiligheid.

Wij beschikken over de volgende faliciteiten: 
- Electrische Heftrucks.
- Laad en losdocks.
- Folie apparaten.
- Stempel machine.
- Label printer incl. computer programma voor elk gewenst label.
- Track en trace systeem.

Nog een paar voordelen:
- Vlak bij een haven terminal, vanaf deze terminal vaart er dagelijks een barge naar Amsterdam en Rotterdam.
- 50 Minuten van Amsterdam.
- Eigen transport.

 

Voor vragen kunt u ons altijd bellen!

 

 

 

 


Gerelateerde pagina's: